Mijn Eemsdelta Beweegt 0
Meer gezonde jaren markt

Kom naar de Meer Gezonde Jaren Dag!

Kom naar de Meer Gezonde Jaren Dag!
Datum 2 oktober 2023
Meer gezondheid en plezier toevoegen aan jouw leven. Het is mogelijk en we staan klaar om je te helpen! Kom op 2 oktober naar de Dag van Meer Gezonde Jaren bij Cadanz Welzijn in Appingedam.

Meer Gezonde Jaren Markt: 10.00 tot 12.00 uur
Maak kennis met fietsmaatjes. Probeer een ritje op een duofiets. En ontmoet de enthousiaste vrijwilligers die graag met jou op pad gaan met de duofiets.
Kom gezellig langs bij de Gezonde Huiskamer, voor koffie, koek en een gesprek over positieve gezondheid. En maak een praatje met de medewerkers van Cadanz Welzijn.
Ontdek (en leen) de slimme technologieën van de Slimotheek die je helpen om veilig te kunnen blijven bewegen. Van een slimme horloge als Mijn SOS en de Lifewatcher tot een GoLive clip die uw stappen telt, u fit houdt, alarm slaat als u valt en u waarschuwt als de kans op een val toeneemt. Op de markt is er ook aandacht voor Bypoint: een slim valdetectiesysteem voor aan de fiets, dat automatisch hulp inroept als u valt. Bypoint stuurt een sms-bericht naar een reeks contactpersonen wanneer iemand valt en geeft de exacte locatie van de val weer.
Soepmiddag: 12.00 tot 13.30 uur
Geniet van een lekkere kom soep met de andere bezoekers.
Samen bewegen: 13.30 – 16.00 uur
Fietstocht. Wil je gaan fietsen en tegelijkertijd gezellig onder de mensen zijn? Geef je dan op voor een groepsfietstocht! Een mooie route in de gemeente Eemsdelta. Het fietsgroepje van Cadanz Welzijn begeleidt de tocht.
Breinbieb. Hoe houd je je geheugen fit? Kom erachter tijdens de breinbieb. Een activiteit die georganiseerd wordt samen met de Bibliotheken in de gemeente Eemsdelta.
Aanmelden
Voor de soepmiddag en beweegactiviteiten is aanmelding noodzakelijk. Dit kan via de receptie van Cadanz Welzijn, per e-mail (info@cadanzwelzijn.nl) of door te bellen naar: 0596-745024.
De Meer Gezonde Jaren Dag is een initiatief van Cadanz Welzijn, het project Doortrappen (Provincie Groningen), Huis voor de Sport Groningen en de Gezonde Huiskamer (Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland).