Mijn Eemsdelta Beweegt 0

Beweegloketten in Eemsdelta

Beweegloketten in Eemsdelta

Sport en bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Nog niet iedereen heeft een sport- of beweegactiviteit gevonden die hij of zij graag doet. Het beweegloket denkt hierover graag met u mee!

Wat is het beweegloket?
Het beweegloket geeft een beweegadvies op maat voor mensen met of zonder beperking. Dit advies is afgestemd op uw voorkeur en mogelijkheden. U krijgt dit advies gratis van de beweegcoach. Het beweegloket biedt daarnaast ook ondersteuning als bewegen in een reguliere groep niet mogelijk is. Ook kunt u begeleiding krijgen bij het starten van een passende sport- of beweegactiviteit.

Voor wie is het beweegloket?
Het beweegloket is er voor alle inwoners van de gemeente Eemsdelta, maar ook voor de professionals in de gemeente. Het beweegloket biedt bijvoorbeeld ook ondersteuning aan professionals bij het opzetten van een aangepast sportaanbod of ondersteuning bij het lesgeven op maat. Het beweegloket is er voor alle leeftijden, dus ook voor ouderen en kinderen met vragen over bewegen.

Wanneer is het beweegloket open? En waar is het beweegloket?
Beweegloket in Appingedam
Dit beweegloket is te vinden bij de Damsterzorgbalie in het gezondheidscentrum in Appingedam. Adres: Stadshaven 23 in Appingedam. Het beweegloket is elke donderdag van 13.00 tot 16.00 uur open.

Beweegloket in Delfzijl
U kunt elke woensdag tussen 13:00 – 16:00 uur langskomen bij het beweegloket in het Gezondheidsplein in Delfzijl. Adres: Schoolstraat 7 in Delfzijl. Het beweegloket is op de eerste verdieping.

Beweegloket in Loppersum

U kunt elke donderdag tussen 09.00-12.00 uur langskomen bij het beweegloket in de Huisartsenpraktijk in Loppersum. Graag melden bij de balie van de doktersassistente.  

Een afspraak maken is niet nodig, maar mocht u zeker willen zijn van een plek dan kunt u contact opnemen met één van de beweegcoaches.

Leah Schans

Leah Schans
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Inclusief sport en bewegen

Kirsten Pheifer

Kirsten Pheifer
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Inclusief sport en bewegen Bewegen In Openbare Ruimte

Esther Vuijk

Esther Vuijk
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Inclusief sport en bewegen

Camiel Buursma

Camiel Buursma
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Inclusief sport en bewegen