Mijn Eemsdelta Beweegt 0

Wandelgroepen

Ga aan de wandel in de gemeente Eemsdelta!

Lijkt u het leuk om wandelgroepen in onze gemeente te begeleiden? Lees dan verder!
Het wandelseizoen gaat weer beginnen en daarom is Huis voor de Sport Groningen opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een wandelgroep te begeleiden. Als wandelbegeleider moet u minimaal 45 minuten achtereen kunnen wandelen. De wekelijkse locatie en tijdstip van de wandeling gaat in overleg met u. Het begeleiden van de wandelgroep doet u zelfstandig, maar u krijgt hiervoor wel ondersteuning van de beweegcoach van Huis voor de Sport Groningen.

Uitbreiding van de al bestaande wandelingen
In de gemeente Eemsdelta wandelen al meerdere wandelgroepen. De bestaande wandelgroepen zijn op maandag om 12.30 uur vanuit het station in Loppersum, dinsdag om 11.00 uur vanuit Sportcentrum Dijkman in Delfzijl en vrijdag om 12.00 uur vanuit Gezondheidscentrum Overdiep in Appingedam. De beweegcoaches willen graag kijken of het mogelijk is om nieuwe wandelgroepen te starten.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden om vrijwillig wandelbegeleider te worden? Neem dan contact op met Kirsten Pheifer, beweegcoach in de gemeente Eemsdelta, via telefoonnummer 06-83134875 of via k.pheifer@hvdsg.nl.

Kirsten Pheifer

Kirsten Pheifer
Beweegcoach gemeente Eemsdelta