Mijn Eemsdelta Beweegt 0

Informatie voor deelnemers

Periodes

De Sporthopper heeft het schooljaar verdeeld in twee periodes: periode A (herfst/winter) en periode B (lente/zomer). Voor elke periode geldt een einddatum op je aan te melden. Als deze datum is verstreken kun je je niet meer aanmelden. We plaatsen op basis van loting. Na de deadline wordt door ons de indeling bekend gemaakt via de e-mail. 

Account aanmaken 

Om je op te geven voor een cursus is het nodig om een account aan te maken via het aanmeldformulier. Op je persoonlijke account kan je altijd de cursusinformatie raadplegen. Dit vindt je rechtsbovenin bij Mijn Eemsdelta Beweegt. 

Na de inschrijvingsdeadline ontvang je een bevestigingsmail met gedailleerde informatie over de cursus waarvoor je bent ingeloot. Ook als je niet bent ingeloot ontvang je bericht. 

Deelnemersbijdrage 

De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Op de eerst bijeenkomst dient het volledige cursusgeld contant aan de aanbieder te worden voldaan, tenzij anders vermeld. 

Deelnemers aan de curussen van de Sporthopper doen dit geheel op eigen risicio. Huis voor de Sport Groningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect ontstaat door deelname aan deze cursussen.