Mijn Eemsdelta Beweegt 0

PERSBERICHT: WEBSITE ‘EEMSDELTA BEWEEGT’ ONLINE VOOR SPORTAANBIEDERS

Het Huis voor de Sport Groningen zet zich dagelijks in om invulling te geven aan het sport- en beweegprogramma binnen de nieuwe gemeente Eemsdelta. Om inwoners uit de gemeente op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten wordt er gestart met een nieuw online platform; ‘Eemsdelta Beweegt’.  

 
Voor een breed aanbod van sport- en beweegactiviteiten zoekt het Huis voor de Sport Groningen de samenwerking met zoveel mogelijk lokale sportaanbieders. Zij kunnen, na een eenmalige registratie, zelf via de website (www.eemsdeltabeweegt.nl) hun aanbod plaatsen. Ook bepaalt de sportaanbieder zelf voor welke doelgroep(en) de activiteit bedoeld is en waar en wanneer deze plaats vinden. Sportaanbieders hebben tot 12 augustus 2021 de tijd om het aanbod op de website te plaatsen.  
 
Huis voor de Sport Groningen verzorgd de organisatie, het beheer en onderhoud van de website doen en de communicatie en PR. Voor vragen en/of aanvullende informatie kan contact opgenomen worden met Chantal ten Hove, coördinator Eemsdelta Beweegt via c.tenhove@hvdsg.nl.